Klubunk három nagy alakja búcsúzik Rudas Ferenctől.

Springer Miklós

Kevés olyan sportoló volt, aki annyira mély nyomot hagyott egy klub életében, mint Rudas Ferenc a Ferencvároséban. A Fradi volt a mindene, játékosként, sportvezetőként, a baráti kör elnökeként. Ha 1950-ben nem szenved súlyos sérülést, az Aranycsapat kirobbanthatatlan jobbhátvédje lett volna, és biztos vagyok benne, Ő érte volna el először a száz válogatottságot. Évtizedeken át a legjobb barátomnak mondhattam.

Rákosi Gyula

Csodálatos ember, fantasztikus személyiség volt, sohasem látszódott rajta, ha valamilyen problémával küszködött. Nagyon szerettem őt. Imádta a családját, imádta a Ferencvárost, és a szívén viselte a csapat sikerességét. Szerencsésnek vallhatja magát az, aki a közelébe került, rengeteget mesélt a régi szép időkről, a játékoskoráról, és fantasztikusan irányította a Fradi baráti körét. Tudtuk, hogy nincs jól, de most, hogy itt hagyott bennünket, nehéz elfogadni…

Szűcs Lajos

El sem hiszem, hogy Feri bácsi meghalt… Roppantmód tiszteltem és becsültem őt, számos közös pont volt az életünkben, mély fájdalom van bennem, és kegyelettel gondolok rá. A klasszisáról mindent elárul, hogy ha nem szenved balszerencsés sérülést, az Aranycsapat tagja lett volna. A Ferencváros számára Ő volt a klubhűség egyik megtestesítője, és a baráti kör elnökeként élete végéig ápolta a klub tradícióit.

NS