A Tiéd lehet, ha a legpontosabban és leggyorsabban válaszolsz tíz kérdésre – az Üllői út 129. alatti létesítmények történelméből szemezgettünk.

A szünet alatti “üresjáratot” szeretnénk egy kis agytornával színesíteni, egy kisebb kvízt állítottunk össze, a nyeremény pedig a Groupama Aréna három dimenziós kirakós játék, amelyet a legjobb és leggyorsabb válaszadónk nyeri majd meg. Minden helyes válasz egy pontot ér, ha a végén holtverseny alakul ki, akkor a válasz leadásának időpontja rangsorol majd. Mindenkitől csak az első beérkezett válaszokat vesszük figyelembe!

Kérjük, hogy a hozzászólások között a helyes válaszokat ne vitassátok meg, ellenben szívesen vesszük, ha a három stadionban átélt legszebb élményeiteket megosztjátok egymással – itt különösen számítunk az idősebb olvasóinkra, akik még a falelátós pályán is szurkolhattak a Ferencvárosnak.

A kérdéssort a következő linkre kattintva indíthatjátok: Fradi-stadion kvíz

A beküldési határidő ma éjfél! Sok sikert!

A játék elkészítésében felhasználtuk a Tempó Fradi! archívumát, Nagy Béla FTC stadionokról szóló köteteit, a Market Groupama Arénáról szóló könyvét, valamint a Magyarfutball.hu oldalait.