Ez már hivatalos – a stadionban élőben lehet majd követni az EB sorsolást.

Az FTC-Újpest mérkőzést december 12-én, szombaton 19.30-kor rendezik. Jöjjön ki előbb és a Groupama Arénában élőben, óriás kivetítőkön követheti az Eb-sorsolást, majd a legendás Derbit!

A Magyar Labdarúgó Szövetség és a Ferencvárosi Torna Club közös megállapodása értelmében az FTC-Újpest rangadót december 12., szombat 18.00 helyett 19.30-kor rendezik a szurkolók érdekében, hogy semmiről se maradjanak le.

Miután a magyar labdarúgó-válogatott 44 esztendő után kiharcolta az Európa-bajnokságon való részvétel jogát, mindenki nagy izgalommal várja az Eb-csoportkörök sorsolását. A Derbi időpontjának megváltoztatásával a két esemény nem ütközik egymással, mindkettőt élőben követhetik a szurkolók, sőt, az arénában óriás kivetítőkön, a stadion körül LCD monitorokon lehet szorítani, kiket kap ellenfélül a válogatott. Aztán a sorsolás után következik a Derbi, a nagy összecsapás!

Drukkereink ráadásul a két programot a Groupama Arénában is megtekinthetik! Kapunyitás sokkal korábban, már az Eb-sorsolás előtt jóval, érdemes tehát már 18.00 előtt megérkezni stadionunkba, ahol a Fradisták együtt nézhetik és izgulhatják akár a lelátón, akár a büfék előtt az Európa-bajnokság sorsolását. Ezt követően pedig, 19.30-tól jöhet az év legjobban várt bajnokija, az Újpest elleni derbi.

Találkozzunk tehát jövő szombaton, akár már este hat óra előtt a Groupama Arénában, és töltsünk el együtt egy történelmi estét.

Fradi.hu