Az FTC, a LUSS és a Telekom tart közös sajtótájékoztatót.

Az eseményen részt vesz:
· Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke,
· Siklósi Csaba, a Lagardére Sports Hungary Kft. ügyvezető igazgatója,
· Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom Nyrt. vezérigazgatója.

Siklósi Csaba

Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy ma megtehetjük ezt a bejelentést, mert jól jelzi, hogy mind az FTC, mind a Groupama Aréna jó úton jár. A Fradi Magyar Kupát nyert a Gorupama Arénában, a válogatott pedig kijutott az Európa-bajnokságra. A nyitás óta közel 300 egyéb esemény zajlott le a stadionban, bizonyítva azt, hogy az épület kiváló rendezvényhelyszín. Az FTC üzleti klub tagsága már közelít a 150-hez. Most egy piacvezető céggel dolgozhatunk még szorosabban együtt, amiről Kubatov Gábor és Christopher Mattheisen fog részletesebben beszélni.

Kubatov Gábor

Rám jutott az a megtisztelő feladat, hogy bejelenthetem, a mai napon a Ferencvárosi Torna Club és a Magyar Telekom főszponzori szerződést köt. Hosszú tárgyalás után tettünk pontot az ügy végére. A mai napon a weboldalunk és a stadionunk a Telekom tiszteletére magenta színben jelenik meg. Hajrá, Fradi!

Christopher Mattheisen

A mai napon az eddigi együttműködésünket szorosabbra fűzzük a Ferencvárossal. Cégünk több sportágban is jelen van, mint támogató, mindig azokat keressük, akik a legjobbak, a legnagyobb tömegeket vonzzák. A Ferencváros ennek teljesen megfelel. A támogatás mindkét félnek előnyökkel jár. Házon belül sem okozott gondot a megállapodás mellett érvelni, hiszen a Deutsche Telekom a Bayern München támogatója. A szerződést három évre kötjük meg, az EEE szellemében. Büszke főtámogatóként szeretnénk hozzájárulni a Ferencvárosi Torna Club sikereihez!

telekom