Megjelent Lakat T. Károly és Fűrész Attila Fradi-kolbász című könyve, amely több száz Üllői úti történeten keresztül bepillantást enged a klub és a csapat mindennapjaiba, az edzések, az utazások és a meccsek kevésbé ismert momentumaiba.

Az időnként humoros, máskor elképesztő anekdoták korabeli dokumentumok, személyes élmények, valamint egykori játékosok, edzők és vezetők visszaemlékezései alapján íródtak.

Többek közt kiderül, dr. Lakat Károly edző miért nem tudta teljesíteni Varga Zoli Albert Flóriánnal kapcsolatos döbbenetes kérését, hogyan éltek túl Fenyvesiék a ’60-as években, Bödéék a közelmúltban egy kényszerleszállást, vajon tényleg csöcsös csajokat rendeltek a BL-Fradi tagjai a Petneházyba, valamint Dalnoki Jenő mely „aranyköpéseivel” kergette őrületbe a játékosait.

A kötet megvásárolható az ismert könyváruházakban, a Tescóban, valamint 25%-os kiadói kedvezménnyel (3990 Ft helyett 2990 Ft-ért) megrendelhető a www.inverzmedia.hu oldalon. Aki november végéig megrendeli a Fradi-kolbászt, megkapja mellé ajándékba a Fradi BL ’95 című kiadványt, amely a zöld-fehérek 20 évvel ezelőtti sikersorozatát mutatja be – eddig elmeséletlen történeteken és exkluzív fotókon keresztül!

Az Üllői129 olvasói pedig a következő hetekben, hónapokban meg is nyerhetik a kötetet, a Karácsonyig tartó időszakban hetente egy-egy példányért lehet majd versenyezni, közösségi oldalunkon fogunk megosztani egy-egy érdekes történetet a főszereplő személye nélkül, ezt kell majd kitalálni és a helyes megfejtők között sorsolunk. Emellett az Üllői129 Góltotó nyereményalapjában is több kötet található a kiadó által megjelentetett könyvekből, köztük van természetesen a Fradi-kolbász is!

Fradi-kolbász

Fradi-kolbász