Centerünket kérdezték az OSC elleni mérkőzés után.

Tóth Márton

Valóban kitettünk magunkért, csak gratulálni tudok a csapatnak, hiszen pariban voltunk egy nálunk esélyesebbnek vélt csapat ellen. Bosszús vagyok, mert sajnos ez most nem ért pontot, pedig közel álltunk ahhoz, hogy bravúrt szerezzünk, és ezt a bravúrt ma lehetett volna megszerezni. Nem holnap, nem holnapután, hanem ma, elszalasztottuk, emiatt vagyok tehát bosszús. De látom, hogy jó úton haladunk, hogy fel tudjuk venni egy nálunk esélyesebb csapattal a harcot. Ha Avramovics megkapja a magyar állampolgárságot, akkor eggyel többen leszünk, még erősebbek leszünk. Most már nem lesz annyi mérkőzésünk, mint eddig volt. Szerintem van bennünk még, és biztos, hogy erősebbek leszünk tavasszal.

Itt már tényleg nüanszokon múlik minden, egy-egy helyzeten. 4-2-nél elég sok emberelőnyt kihagytunk, jobb lett volna, ha szorosabban ott maradunk. A végén már kihagyogattuk, a védekezésünkre viszont nem hiszem, hogy lehet panasz, hiszen 8 gólt kaptunk egy BL-főtáblás csapattól. Összességében nem vagyok tehát boldog, de látom a pozitív dolgokat, egyben gratulálok az OSC-nek, ezzel kellett volna kezdenem, megérdemelten nyertek.

A következő nagy feladat az Eger elleni Magyar Kupa-negyeddöntő lesz, ilyen játékkal azt gondolom, lehet ott keresnivalónk. Viszont az Eger is egy nagyon erős csapat, megyünk előre a magunk útján, és próbáljuk megszorongatni a nagyokat!

MVLSZ