A szerbek ellen pedig egy döntetlen, egy vereség a mérleg a felkészülési meccseken. Utánpótlás játékosaink is a válogatottnál szerepeltek a héten.

U15

Magyarország 0-3 (0-1) Szerbia

Fradisták: a hátvéd Ángyán Richárd kezdőként 46, a középpályás Mazonetto Alessio csereként 20, a támadó Papp László kezdőként 49, a támadó Papp Marcell csereként 31, a támadó Beke Péter kezdőként 41 percet játszott.

Németh Antal
Ezúttal nem tudtuk megismételni a szlovákok ellen nyújtott teljesítményünket, ezért nem volt esélyünk a jobb eredmény elérésére a szlovákoknál jóval erősebb ellenfelünkkel szemben. El kell ismerni, hogy megérdemelt a vendégek győzelme, nagy volt a különbség a két csapat között, a szerbek a széleken rendre a védelmünk mögé tudtak kerülni, és kihasználták a hibáinkat, amelyekből sajnos nagyon sokat vétettünk ezen a találkozón.

Magyarország 0-0 (0-0) Szerbia

Fradisták: Ángyán csereként 25, Mazonetto kezdőként 68, Papp M. kezdőként 68, Papp L. csereként 12, Beke kezdőként 68 percet játszott.

Németh Antal
Nagyot javultunk két nap alatt, mert bár támadásépítésben és labdabirtoklásban ma is fölénk nőttek a szerbek, de végig szervezetten játszottunk, jól zártuk le a területeket, ellenfelünk nem tudott sok helyzetet kialakítani. A közeljövő feladata, hogy ezt a fegyelmezettséget, szervezettséget megtartva, támadásban is előrelépjünk, és ebben az esetben a későbbiekben az erősebb ellenfelekkel szemben is jó eséllyel vehetjük fel a küzdelmet.

U16

Magyarország 3-0 (1-0) Románia

Fradisták: a kapus Oroszi István kezdőként 41, a hátvéd Nagy Barnabás csereként 39, a középpályás Csonka András kezdőként 64, a középpályás Szabó Richárd csereként 16, a támadó Pócsik Botond kezdőként 55 percet játszott.

Belvon Attila
Örülök, hogy egy képzett, dinamikus játékosokból álló, jó román csapat ellen ilyen szép eredményt értünk el, de hosszú még az út előttünk, semmiféleképpen sem szabad elbíznunk magunkat, és esetleg elhinni, hogy kész csapatunk van, amely máris érett futballt játszik. Ez csupán egy lépcsőfok a céljaink eléréséhez, nagyon sokat kell még előrelépnünk az első tétmérkőzésekig.

Magyarország 2-1 (2-1) Románia

Fradisták: Csonka kezdőként 41, Szabó csereként 31, Pócsik csereként 31 percet játszott. Nagy és Oroszi nem lépett pályára.

Belvon Attila
Ezen a mérkőzésen egy kicsit lassabb gondolkodás jellemezte a csapatot, mint általában, a megjátszható területekbe nem kellő időben mozogtunk be, így folyamatos játék sem alakulhatott ki. A győzelemnek természetesen örülünk, hiszen egy jó ellenféllel szemben értünk el, remélem, hogy a jövőben fokozatosan tovább tudunk fejlődni, és a következő mérkőzéseken egyre magasabb játékszínvonal jellemzi majd a futballunkat.

MLSZ