Ennek örömére a héten ingyenes a házhoz szállítás belföldre.

Új külső!

A megújult webshop egyik legszembetűnőbb újdonsága a letisztult design, amely segítségével könnyebben átláthatóbb lett az egyébként is színes termékkínálat. A praktikusság mellett természetesen az új külső jól illeszkedik a kor elvárásaihoz, megtalálható benne minden, ami 2015-ben elvárható egy webshop designtól.

Tervezd meg saját Fradi-mezedet!

Nagyon sokan szeretnek egyéni mezekben meccsre menni, amelyre a kedvenc szám és a saját név kerül. Erre a Fradi Shopban eddig is volt lehetőség, ám mostantól már kényelmesen is meg lehet ezt tenni az új webshop meztervezőjével, így mindenki online rendelhet magának, vagy másnak saját névvel ellátott Fradi-mezt. Természetesen a tervező segítségével nemcsak a saját nevünkkel ellátott mezt tervezhetünk, hanem bármelyik játékos mezét elkészíthetjük, a webshopon belül ráadásul még a végső vásárlás előtt megnézhetjük, hogyan fog kinézni a rendelni kívánt termék.

Könnyebb kommunikáció!

Az új webshop egyik legnagyobb előnye, hogy a szurkolók könnyebben kommunikálhatnak a Fradi Shoppal, így a bolt dolgozói hamarabb kapnak visszajelzéseket a termékekről, valamint a vásárlásokról, ezért a felmerülő kérdésekre és problémákra is gyorsabban, hatékonyabban tudnak majd reagálni. Az új webshop segítségével könnyebben kaphatnak értesítést a drukkerek egy-egy újdonságról.

Vásárlás telefonon keresztül!

A legtöbb ember már nem kizárólag a számítógépén, vagy a laptopján keresztül böngészik az interneten, sokkal inkább okostelefonján vagy táblagépén. Ennek megfelelően az új webshop ezekre a platformokra is optimalizálva van, így szurkolóink minden körülmények között kényelmesen tudnak vásárolni a Fradi Shop termékei közül.

Kedvezmények érvényesítése!

Az új webshop felületén már érvényesíteni tudják szurkolóink a kedvezményeket. A Ferencvárosi Torna Club 2015 áprilisában indította el a Szurkolói Kedvezménykártya Rendszert, amellyel 48 partner 763 elfogadóhelyénél lehet olcsóbban vásárolni. Természetesen a Fradi Shop elsőként csatlakozott a kezdeményezéshez, így öt százalék kedvezmény jár minden Fradi szurkolói kártyával rendelkezőnek, ha fizetésnél felmutatja a kártyáját, valamint tizenöt százalék extra kedvezményt kapnak a bérletesek. Az új webshop segítségével ezeket az előnyöket már nemcsak akkor vehetjük igénybe, ha személyesen megjelenünk a Fradi shopban, hanem akkor is, ha online vásárolunk.

Már a fentiek is rendkívül vonzóvá teszik a megújult webshopot, azonban készültünk még egy meglepetéssel. Aki vasárnapig rendel valamilyen terméket a megújult webshopból, annak elengedjük a szállítási díjat és adunk hozzá egy ajándék Fradi energiaitalt.

Fontos információ, hogy ha korábban már vásárolt tőlünk terméket, vagy regisztrált, akkor az új felületen is használhatja korábbi email címét és jelszavát a belépéshez!

A webshop továbbra is a shop.fradi.hu honlapon érhető el!

(fradi.hu)