Pólósaink hazai pályán játszanak. Varga Zsolt és Nyéki Balázs előtte még a Sport7főben vendégeskedett, és megtudhatjuk, vezetőedzőnk miként vélekedik az Euro Kupa ellenfeleinkről.

Népliget, 19.00: Ferencváros – Honvéd
Jegy: 1000 Ft

Varga Zsolt

Alaposan átalakult a nyáron a Honvéd kerete, nem ismerjük jelenleg milyen játékerővel rendelkeznek. Kiss Gergely semlegesítése fontos lesz, mivel ő irányítja és mozgatja a Honvéd játékát. Sok sérüléssel küzdünk, Katonás Gergő még mindig nem bevethető, Joel Swift az Euro Kupán, a Szeged elleni meccs előtt sérült meg, Pohl Zoltánnak kiment a bokája, Kolozsi Marcell pedig lebetegedett, ezért ifi játékosok is lehetőséget kapnak majd a találkozón.

Az Euro Kupa sorsolásról:

Kicsit dühítő, hogy csoportgyőzelemmel továbbjutva tudtunk egy ilyen erős csoportba kerülni, de hiába dühöngenénk, annak nincs értelme, azon kell gondolkodni és dolgozni, hogy mit tudunk ezzel a helyzettel kezdeni, hogyan készüljünk fel erre a tornára. Esélylatolgatásba nem szívesen mennék bele, nem ismerjük az orosz csapatokat, csak azt láttuk, hogy az Acquachiara a Népligetben hogy játszott és biztos, hogy hazai pályán még magabiztosabbak lesznek. Megteszünk mindent. Hajrá Fradi!

Fradi.hu, VLV