U16-os csapatunk az 5-8. helyért játszhat majd a folytatásban.

Bravúrra volt szüksége a Future Talents Cup-on szereplő U16-os labdarúgó-csapatunknak, amely utolsó csoportmérkőzését a Rijeka U17-es együttese ellen játszotta a Népligeti Sporttelepen.

Az első gólt azonban a horvát együttes szerezte, amely a 19. percben talált Mózer kapujába. Sokáig szoros, kemény csata zajlott, és meg is voltak a lehetőségeink az egyenlítésre, ám sajnos ez nem sikerült. A Rijeka a hajrában pedig végképp eldöntötte az összecsapást, így végül 2-0-ra győzött.

U16-os csapatunk így a Club Brugge és a Rijeka mögött, de a Wisla Krakkó előtt a harmadik helyen végzett a B-csoportban, és tavasszal majd az 5-8. helyért játszhat.

A Future Talents Cup azonban már hamarabb folytatódik a Fradinak, hiszen október 13-án U17-es együttesünk is megkezdi szereplését. Idősebb korosztályunk az FK Sarajevo, a Sparta Praha és a Sampdoria mellett szerepel a D-csoportban.

Future Talents Cup, B-csoport, 3. forduló
FTC U16–Rijeka U17 0-2
FTC: Mózer (Pölöskei, 36.) – Könczey (Fekete O., 36.), Bodnár, Fekete M. (Majtényi, 36.), Fülöp – Láng (Sebők, 56.), Csonka (Pócsik, 56.) – Vracaric (Schmidt, 36.), Galambos (Szabó L., 39.), Virág (Horváth B., 50.) – Csibi (Lajkó, 56.)

Fradi.hu