Szomi mára már alapemberré vált csapatában, remélhetőleg nem kell sokat kihagynia. A Notts County is kikapott. A Toulouse jól kezdte a meccset, annak ellenére, hogy Kana-Biyiket a 14. percben le kellett hozni a bor fővárosában rendezett meccsen. Somalia, aki balhátvédet játszott, a 23. percben sebességét kihasználva megindult a balszélen, majd Adrien Regattinhoz passzolt, aki 16-ról megszerezte a vezetést. Alig két percre rá Szomi egy rúgást kapott a jobb vádlijába és le kellett cserélni. Reméljük hamar visszatérhet volt játékosunk, de az nem nézett ki jól, hogy hordágyon kellett levinni. Hogy még nagyobb legyen a baj, a Toulouse-ból kiállították Oscar Trejot a 77. percben, így szinte törvényszerű volt, hogy a csere Enzo Crivelli révén a 89. percben egyenlítettek a hazaiak. Bordeaux-Toulouse 1-1.

somalia

Tegnap a Notts County az AFC Wimbledon vendége volt a League 2-ban, Moniz csapata Aborah-val a kezdőben és Jennerrel a padon jól is kezdett, Hollis révén megszerezte a vezetést a 16. percben.
Azonban a szezonban már nem először a meccs végén összeomlottak a Szarkák, Bulman a 86. percben egyenlített, míg Akinfenwa a ráadásban egy beadás után a győzelmet is megszerezte a Donoknak. Jenner a 89. percben állt be. Ezzel a Notts – azok után, hogy a nyáron komolyan erősíteni látszottak – már csak a tizenkilencedikek a huszonnégy csapatos League 2-ban, egy ponttal a kieső helyen álló Dag&Red előtt. A futball történetének legrégibb profi klubja számára a szezon elején egyértelműen a feljutás volt a cél, így a gyenge kezdés (7 meccs, 7 pont) után egyre erősebbek a Moniz távozását kívánó hangok.

ricardoquestions160080-2692463_1600x900

David Mateos Orlando Cityje a 86. perces Bryan Rochez góllal legyőzte Chicagóban a helyi Fire csapatát. David végig játszott, és a 12. percben egy szöglet után fel is iratkozhatott volna az MLS-góllövőlistájára.

usa-today-8784639.0

Muhamed Besic egy héttel sérülése után még nem tudta vállalni a játékot a Swansea ellen (0-0), de az Everton menedzsere, Roberto Martinez szerint hamarosan visszatérhet Momó a liverpooli csapatba. A válogatottbéli afférja után azonban (rágóval megdobta az őt felrúgó, s szintén kiállított andorrai ellenfelét) három meccsre eltiltották.

Tuijp sérülés miatt nem játszott csapatában, míg Valpoort csapata, a Waalwijk szabadnapos volt a tizenkilenc csapatos holland másodosztályban.