Besic megsérült, Leonardo bemutatkozott új csapatában.

Muhamed Besic hosszú idő után – sérüléséből felépülve – kezdő volt az Evertonban a Chelsea ellen. Sajnos combizomsérülés miatt már a 9. percben le kellett cserélni. Steven Naismith váltotta, az ő mesterhármasával az liverpooli kéket simán verték a londoni kékeket. Besicék a hatodikak.

Somalia rendszeresen kezdő a Toulouse csapatában, így most is végig játszotta a meccset, amelyen a dobogós Reimset fogadták, s bár sokáig vezetett a hazai gárda, végül 2-2 lett a találkozó. A Toulouse a tizenhatodik a húsz csapatos Ligue 1-ben.

David Mateos csapata, az Orlando City első győzelmét aratta, mióta leigazolták a spanyolt, Németh Krisztiánékat verték 3-1-re. A floridai csapat a hetedik a Keleti csoportban.

Leonardo, aki tíz napja érkezett új csapatához, a Newcastle Jetshez, egy edzőmeccsen be is mutatkozott a Brisbane Roar ellen fél órát játszva, csereként. A meccs 0-0 lett, de az edzője és a helyi lapok szerint igéretesen lépett be a játékba.

leonardo

Ricardo Moniz csapata, a Notts County 3-2-re győzött egy utolsó perces góllal a szebb napokat látot Luton ellen. A csapat legjobbja, immár sokadjára Stanley Aborah volt, míg a csereként beálló Jenner egy nagy helyzetet kihagyott ugyan, de a beszámolók szerint jól szállt be. A Notts ezzel a tizenhatodik helyre lépett fel a huszonnégy csapatos bajnokságban, de az azonnali feljutás, amely az elvárás a csapattól, egyelőre még messze van a Szarkáknak.

Kukuruzovic végig játszott a Young Boys ellen, ahol a Vaduz 4-0-ra kikapott, ezzel az utolsó előtti helyre estek vissza a lichtensteiniek. A holland másodosztályban a góllövőlistát Arsenio Valpoort vezeti hat góllal, a hétvégén a Waalwijk színeiben az FC Emmennek talált be, mögötte áll Jack Tuijp öttel a második helyen, ő az elmúlt két meccsen nem szerzett gólt.