A túloldalon Lázár szerint nyer a Dózsa, Szlezák már óvatosabb, csak sok gólos mérkőzést vár.

Pinte Attila

Sosem feledem, hogy Újpesten győztes meccsen mutatkozhattam be a Fradiban. 1-0-ra nyertünk Dragóner Attila góljával, s hiszem, hogy szombaton is ünnepel majd a csapat. Mert bár a nemzetközi kupában gyengén szerepelt, a bajnokságban szárnyal. Nagy meccs lesz, mert az Újpest is erősebb, mint tavaly, de a Fradi nyeri a derbit!

Szeiler József

Noha szokták mondani, hogy az Újpest – Fradi mindig minden körülmények között háromesélyes mérkőzés, most mégis azt mondom, hogy nyer a Fradi. Azért, mert jelenleg jobb, erősebb, egységesebb, szervezettebb, mint az Újpest.

Szlezák Zoltán

A Ferencváros kimagaslik a mezőnyből, de a derbi épp az a meccs, amelyen ez nem számít, bízom benne, hogy az Újpest megállítja az éllovast. Valami azt súgja, hogy sok gólt láthatnak a nézők, biztosan nem 0-0 lesz a végeredmény.

Lázár Bence

Nagyon várom a derbit! Sosem tagadtam, imádom az Újpestet, több alkalommal is a D-lelátón szurkoltam a csapatnak. A hazaiaknak jobban jött a szünet, az új játékosoknak volt ideje beépülni a csapatba. Újpesten kisebbfajta alapozást végeztetett a szakmai stáb, vagyis az erővel biztosan nem lesz gond. Egygólos lila-fehér győzelmet várok.

NS