Kézilabda csapatunk ma a Debrecent fektette két vállra.

Ferencváros 32-24 (14-13) DVSC
Gólok: Szekerczés 7 (7), Szucsánszki 7, Pena 5, Schatzl 5, Hornyák 2, Szarka 2, Kovacsicz 1, Lukács 1, Mészáros 1, Szekeres 1

Galéria: Lendvai Robi

Az előzetesen várthoz képest szorosabb mérkőzést láthatott a közönség az Elek Gyula Arénában, az első félidőben fej-fej mellett haladtak a csapatok, sőt, több alkalommal a hajdúságiak vezettek, ám végül a szünetre visszavettük az irányítást. A második játékrészben aztán egy kicsit jobban játszottunk, el is léptünk a vendégektől, akik ennek ellenére nem adták fel, három gólra jöttek fel. Ezután azonban beindult a henger, felzengett a “kilences” szektor is, a végén pedig nyolc gólos különbséggel hoztuk a bajnokit.

Szucsánszki Zita
Mindkét félidő elejét nagyon jól kezdtük, de ezután többször is belassultunk a Debrecenhez. Valamint a játékvezetéshez is nagyon nehéz volt igazodni, ez a lassú és töredezett játék nem a mi a játékunk, nekünk a saját játékunkat kell játszani ennél sokkal gyorsabban.

Elek Gábor
A legnagyobb hibánk az volt, hogy mellélassultunk a Debrecen altató játékának. Ők úgy jöttek ide, hogy amennyire lehet lelassítanak minket és a mérkőzés nagy részében sikerült is nekik, sajnos ebben mi partnerek voltunk. Ez a sebesség nem a mi játékunk, abban a pillanatban amint fel tudtunk gyorsulni nem volt kétséges a mérkőzés. Ezen dolgoznunk kell, hogy ez ne történjen meg az elkövetkezendő mérkőzéseken, valamint átlövésre is többet kell vállalkoznunk.

Varga József
Az elsődleges célunk sikerült, azaz tisztes helytállást produkáltunk. Ha az utolsó tíz percben a ziccereinket értékesíteni tudjuk, ennél is szorosabb lehetett volna az eredmény.

Fradi.hu, NSO