Vezetőedzőnk arról is beszélt, hogy Gera és Pintér is ott lehet a hétvégi bajnokin.

Thomas Doll

A válogatottból visszatértek a játékosok, kifogástalan állapotban, örömteli, hogy Gera Zoli újra pályán lehetett a sérülése után. Emellett Pintér Ádám is ott lehet már a keretben a hétvégi mérkőzésen. A csapatkapitányunk, Gábor és Batik Bence hiányzik továbbra is.

Hogy milyen hatással volt a formánkra a válogatott szünet? Ezt szombat este a rangadó után fogjuk tudni megmondani. A játékosok hozzáállása továbbra is kifogástalan, az edzéseken a tervezett munkát elvégeztük, a hangulat remek. Ami fontos, hogy a visszatérő játékosaink gyorsan tudjanak átkapcsolni, mivel a Fradi mást játszik, mint a nemzeti csapat. Ma volt az első olyan edzés, ahol együtt voltunk újra, jól ismerik egymást a srácok, nem látszott, hogy távol voltak a csapattól.

Nagy Ádám bemutatkozása? Sajnos a mérkőzést nem láttam, Németországban voltam, ott nem közvetítették a találkozót. Persze hallottam, hogy beszállt és jól teljesítette a feladatát, örülünk, hogy egy fiatal játékosunk először szerepelhetett a magyar válogatottban.

Hogy ki lesz benne a kezdőben? Szombaton 20.30-kor mindenki megláthatja!

Mi is halljuk, hogy minden arról szól, hány meccset nyertünk zsinórban, hogy még hibátlanok vagyunk. Azt mondom, hogy jobb ez így, mintha hétből hétszer kikapnánk, az jobban nyomasztana minket. Persze megeshet, hogy ez elkényelmesíti az embereket, ezt el kell kerülni, és így kellő és nagy önbizalommal mehetünk neki a következő találkozónak.

Igaz, hogy rangadó a mostani, de ezért is csak három pontot adnak, amit szeretnénk begyűjteni, amiért keményen meg kell dolgoznunk, úgy, mint a korábbi fordulókban is. Az Újpest átalakult, megpróbáltak erősíteni, biztosan kemény ellenfél lesz, de mi magunkra fogunk koncentrálni, a saját céljainkat szeretnénk elérni, így készítettük fel a játékosokat.