Ádám nyilatkozott a belfasti mérkőzés után.

Nagy Ádám

Nem szeretnék nagy közhelyekkel jönni, de aki ezt a mérkőzést nézte, láthatta, megnyert mérkőzést adtunk ki a kezünkből. A mérkőzés első periódusában kicsit kapkodtunk, utána igyekeztünk irányítani a mérkőzést, többet próbáltunk egymáshoz passzolni. A vezető gól után azonban kicsit visszaálltunk, az északír csapat kihasználta, ami erőssége, felívelgette a labdát, nekünk pedig nem sikerült koncentrálnunk az utolsó sípszóig.

Hogy segített-e nekem Gera jelenléte? A Ferencvárosnál is együtt futballozunk, így ez természetesen nagyban megkönnyítette a helyzetemet. Amikor Telkiben voltunk, nem voltam lámpalázas, de egy kicsit meg voltam illetődve, most viszont nagyon örülök, hogy ezen a mérkőzésen szerepet kaphattam.

Nemzetközi mérkőzés volt, ennek megfelelően pedig természetesen az iram is nagyobb volt, mint egy NB I-es bajnokin. Fizikailag, a fejjátékok megnyerésében még van hova fejlődnöm. Fél év alatt hatalmasat fordult velem a világ, akkor még a Ferencváros U21-es csapatában szerepeltem, most azonban már a felnőtt válogatottban jutottam szóhoz.

NSO