Régi szurkolói igényt elégített ki a szakosztály.

Nagyon örömmel tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy kézilabda szakosztályunk a hazai bajnoki és kupa, valamint a Bajnokok Ligája mérkőzésekre elindítja a Ferencváros szurkolók számára az online jegyértékesítést!

Ezzel szeretnénk megkönnyíteni minden hazai szurkoló számára a jegyvásárlást és az Arénába való bejutást, hiszen így a várakozási idő is lerövidül, valamint távolabbról érkező drukkerek is könnyedén juthatnak jegyükhöz. A jegyfoglalást a jegy menüponton belül lehet megtalálni az oldalon.

Egy gyors regisztráció után egyszerű bankkártyás fizetést követően bárki kinyomtathatja jegyét vagy sikeres foglalás után a jegypénztárban átveheti az elkészült belépőt. Egy mérkőzésre, egy regisztrált felhasználó 3 db jegyet tud vásárolni, melyek a mérkőzés előtt általában 5 nappal korábban válnak elérhetővé.

Bérletes szurkolóink a BL mérkőzésekre vonatkozóan a meghirdetett időpont előtt 2 nappal már hozzájuthatnak a jegyekhez, amennyiben regisztrálják bérletük vonalkódjának számát is. Az online értékesítés a mérkőzés előtt négy órával zárul. Ezen időpontok változásának jogát fenntartjuk.

További részletes információt a szintén jegyfoglalás felületén találnak: fradikezilabda.fokuszcomputer.hu/

Amennyiben kérdése vagy problémája merülne fel kérjük írjon ftcjegyvasarlas@fokuszcomputer.hu e-mail címre!

Fradi.hu