A lányok a Vácot fogadták az Elek Gyula Arénában.

Ferencváros 25-19 (12-10) Vác

Galéria: Kisricso photo

I. félidő

A vendég csapat remek lendülettel kezdte a találkozót, míg a hazai oldalon apró hibák csúsztak a játékba. Tizenkét perc után, két gólos vendég vezetésnél Elek Gábor időt kért.
Hamar felkeményedett a Fradi védelem és elbizonytalanodott a dunakanyari csapat, Bregar mester is lerakta az időkérést jelző táblát, de ekkor már a saslányoknál volt az előny. Tomasevic jól kapta el a fonalat a kapuban, míg elöl Szucsánszki és Mészáros vezette sikerre a támadásokat.

Azonban vendégeink nem hagyták magukat, hogy ellépjen csapatunk a kettős emberhátrányt hamar gólokra is váltották. Lukács és Szarka is elemükben voltak, ellenmondást nem tűrően jutottak át a váci falon és bombáztak a kapuba. A félidőre, így két gólos hazai előnnyel vonulhattak a csapatok.

II. félidő

Második félidőre ismét lendületet vett a vendég csapat és újra döntetlen lett az állás. Izgalmakban ekkor sem volt, hiány keményen küzdöttek a felek. A zöld-fehér mezesek sem hagyták magukat egy három gólos roham után újra időkérésre késztettük ellenfelünk edzőjét.
Ezután sem változott a küzdőszellem és az iram, mindkét csapat remek tempóban és szellemben játszott.

Igazi pörgős csemege volt ez a kilátogató nézők számára, ezután sem volt hiány a faultokban, nagy blokkokban és szép védésekben. Azonban nem csak ezekért tapsolhatott lelkesen a publikum, hanem Szamoránsky szemtelen ejtése is különdíjat érdemelt. A különbség pedig szép lassan elkezdett nőni a két csapat között. A végére így nem lehetett kérdéses a Fradi győzelme, de mindkét fél elégedetten nyugtázhatta, hogy ez remek edzőmérkőzés volt.

Fradi.hu