Valószínűleg nem a legerősebb összeállításban futnak ki a pályára ellenünk.

Jó hír, hogy a korábban sérüléssel bajlódó Varga József szerdától a csapattal edz, de az még kérdéses, hogy a Ferencváros ellen pályára tud-e lépni.

A részleges combhajlítóizom-szakadás után lábadozó csapatkapitányunk, Szakály Péter hétfőn kezdi a teljes értékű munkát.

Tisza Tibor a legutóbbi, Diósgyőr elleni mérkőzést is kihagyta már, mivel a combfeszítőjében részlegesen elszakadt az izom. Jövő hét elején megy kontrollra, addig nem tud a szakmai stáb rendelkezésére állni.

Nagy Zoltán is sérüléssel bajlódik, a védőnek a belső oldalszalagjával van gond. Szerdán több vizsgálat vár rá, ekkor derül ki, mennyit kell kihagynia.

Lázár Pál a csapattal edz. A porcműtéten korábban átesett jobbhátvéd egy időben már teljes értékű munkát végzett, de utána lett egy kisebb sérülése, emiatt nem tudott mérkőzéseken játszani. Most azonban ismét teljes értékű munkát végez.

Szerb kapusunk, Nenad Novakovics a rehabilitációját végzi, míg az Achilles-ín műtéten átesett Ludánszki Bence most kezdte el a munkát, de természetesen még külön a többiektől.

DVSC