Vladan aláírta új szerződését.

Vladan Cukic új szerződést írt alá. A középpályás ismét hivatalosan is tagja a csapatnak!

A szerb középpályás az elmúlt három évet a Fradiban töltötte, s bár szerződése 2015 nyarán lejárt, továbbra is együttesünkkel edzett. Így bár hivatalosan nem volt folyamatosan a Ferencváros játékosa, a gyakorlatban nem kell visszarázódnia a kerékvágásba.

Cukic 2012 óta megalkuvást nem tűrő küzdőszellemével és szenvedélyes játékával a Fradi-szurkolók egyik kedvencévé vált, és a tavaszi, Újpest elleni derbi előtt készült interjú is jelzi, mennyire erősen dobog benne a Fradi-szív.

Orosz Pál távollétében az FTC Labdarúgó Zrt. igazgatósági elnöke, Dr. Berzeviczi Attila írta alá a szerződést Vladan Cukic-csal.

Bemutatás

Vladan Cukic a jugoszláviai Szendrőn született, és ott is kezdett futballozni. A Smederevo (korábbi Szartid) csapatában alapember volt 2004 és 2008 között, majd Magyarországra, a Kecskemétbe igazolt.

A Bács-Kiskun megyei együttesben négy évet húzott le. 2011-ben részese volt a csapat történetének egyetlen Magyar Kupa-győzelmének.

Cukic 2012-ben csatlakozott a Ferencvároshoz. Együttesünkkel szintén megnyerte a Magyar Kupát (2015), a Ligakupát pedig kétszer is elhódította (2013, 2015). Az első, Videoton elleni Ligakupa-fináléban az ő gólja nyitotta meg sort – végül 5-1-re nyertünk.

Habár fináléban esett, mégsem a fent említett Cukic legemlékezetesebb találata Fradi-mezben. 2013 tavaszán a 93. percben lőtt győztes gólt az Újpest elleni derbin.

Cukic védekező középpályás, de középhátvédként is bevethető. A posztjára egyébként is jellemző harci szellem benne hatványozottan megjelenik a pályán.