Bognár Enikő számol be a napi eseményekről.

Galéria: negyedik nap.

Tegnap délelőtt lazább edzésünk volt, a társaság három csoportot alkotott. Az egyik csoport mindig Pozsonyi Zsolttal és Bodnár Gáborral végzett trx feladatokat, míg a másik kettő Balázzsal technikai feladatokat, mint pl. fejjel levegőben tartás különböző szabályokkal, majd ugyanez lábbal is.

Igazán jó hangulatú edzés volt, de a fénypont az utolsó feladat volt. Balázs azt mondta addig nem megy be a csapat, amíg Bali Mariann – a gyúrónk – be nem fejel üres kapura egy beadást. Mi addig nyújtottunk. Igazából mar a nyújtással is bőven végeztünk, de Maca még csak ott tartott, hogy bele mert fejelni a labdába. Ezalatt a 15-20 perc alatt komoly néző sereg gyűlt össze, a környék lakói erkélyeikre kiülve szurkoltak a magyar szőkeségnek. Volt egy-két nagyobb helyzet, mikor a gólvonalról végülis fölé sikerült fejelni a labdát. Ezen a ponton mind azt hittük hogy soha többé nem jutunk be a hotelbe. Majd egy jó 25 perc múlva jött a megváltás, gyönyörű mozdulattal, félig ugyan orral de sikerült a labdát az üres kapuba juttatni. Az egész csapat megrohamozta Macát, és a nyakába ugrottunk. Néhányan jobban örültünk ennek a gólnak, mint a bajnoki döntő utolsó tizenegyes góljának.

Ezek után a szokásos napi program, mint ebéd és csendes pihenő következtek. Délután edzés helyett csapatépítő program volt. Az első feladat a koncentrációs képességünket igényelte, körben állva először egy, majd egyre több teniszlabdát kellett dobálni egymás között. A következő feladat inkább a hajlékonyságot tesztelte, limbóztunk. Voltak egészen elképesztő teljesítmények, mint pl. Rudán Andi, aki 180 cm-es magasságával az utolsó előtti körig bírta. Bokor Adri, Vidovenyecz Anna és Elizaberh Addou voltak egyébként ebben a játékban a legjobbak. Az utolsó feladatnál a kreativitásunkra volt szükség, egyre kisebb darab szőnyegre kellett az egész csapatnak felállni. A sok nevetés utan pedig mindenki nyugovóra tért.

FTC női foci