A csalódást keltő produkciót Dollék sem értékelték többre.

Thomas Doll: „Először is szeretnék gratulálni a Zeljeznicar-nak a továbbjutáshoz. Nagyon csalódott vagyok, két meccsen nem tudtunk gólt lőni, pedig most is a miénk volt az első helyzet. A támadóink nem küzdöttek tiszta szívvel, középen és hátul nem volt annyi gondunk, de ez a teljesítmény nagyon kevés az Európa Ligához. Az ellenfél a helyzeteit berúgta, mi pedig ilyen játékkal nem érdemeltünk továbbjutást. A mai szégyenteljes játék miatt elnézést kérünk minden Ferencváros szurkolótól.”

Gyömbér Gábor: „Egyik meccsen sem tudtunk gólt lőni, az ellenfelünk pedig három helyzetből hármat értékesített…Rosszul játszottunk, nagyon csalódottak vagyunk.”

Milomir Odovic (Zeljeznicar): – Nagyon jól játszottunk, annak ellenére, hogy sokkal fiatalabb a mi csapatunk, kevesebb tapasztalattal rendelkezünk. Tudtuk, hogy egy rendkívül veszélyes csapat az ellenfelünk, de bíztunk a támadójátékunkban. Biztos voltam abban, hogy ki tudjuk majd használni azt, amikor csökken a Ferencváros koncentrációja, ez döntött a győzelemről. A közönségünk csodálatos volt, de én leginkább a fiatal játékosaimat dicsérném meg.

(fradi.hu, csakfoci.hu)