A járatra nem csak Budapesten, hanem Dunaújvárosban, Pakson, Szekszárdon és Pécsett is fel lehet szállni.

A FradiBusz-hálózat járatot indít a csütörtöki, FK Zeljeznicar elleni Európa Liga-visszavágóra.

A Ferencvárosi Torna Club NB I-es labdarúgó-csapata július 23-án Szarajevóban, az FK Zeljeznicar ellen játszik Európa Liga-selejtező mérkőzést. A két csapat párharcának első, budapesti találkozóján a bosnyák csapat 1-0-ra győzött, ezért különösen fontos jelentősége van a visszavágónak.

Az FTC azokra is gondolva, akik szeretnék a helyszínen kiszurkolni a továbbjutást, de problémát okoz számukra az utazás, a FradiBusz-hálózaton keresztül járatot indít Szarajevóba. A FradiBusz a mérkőzés napján, július 23-án, csütörtökön, 7.00-kor indul a Groupama Aréna elől, és a mérkőzést követően, megközelítőleg 21.00-kor indul vissza Boszniából Budapestre (a várható érkezés: július 24., péntek, 5.00-6.00).

Fontos információ, hogy csak kellő érdeklődés (minimum 15 fő) esetén indul el a FradiBusz szarajevói járata. Amennyiben ez a létszám nem jön össze, úgy a klub természetesen visszautalja a szurkolóinak az addig befizetett összegeket.

Az utazás feltételei

A FradiBuszra csak azok szállhatnak fel, akik rendelkeznek az FK Zeljeznicar-FTC Európa Liga-selejtező mérkőzésre szóló érvényes vendégbelépővel, valamint rendelkeznek a boszniai útra szóló érvényes FradiBusz-jeggyel.

Az EL-selejtezőre való jegyvásárlással kapcsolatosan minden fontos tudnivalót ITT olvashatnak el.

A FradiBuszra érvényes buszjegyet online, a fradibusz.hu weboldalon lehet megvásárolni. A buszjegyvásárlás kizárólag új szurkolói kártyával lehetséges.

Felhívjuk továbbá szurkolóink figyelmét, hogy a buszra szállást megelőzően fel kell mutatniuk szurkolói kártyájukat, valamint kártya formátumú személyi igazolványukat, vagy útlevelüket. Fontos, és az utazás feltétele, hogy az okmányok (személyi, vagy útlevél) nem járhatnak le 3 hónapon belül.

A buszra július 21-ig, keddig, 18.00-ig lehet jelentkezni. Aki jelentkezik a FradiBuszra, annak el kell küldenie névvel együtt a telefonos elérhetőségét a fradibusz@fradi.hu-ra.

Teljes útiköltség: 25.000 Ft/fő.

Vidéki csatlakozásra is van lehetőség, a FradiBusz menetrendjét cikkünk alján találja meg.

A buszon minden utasunk ajándék ásványvizet, és egy Zöld és fehér magazint kap ajándékba.

Várjuk szurkolóink jelentkezését! Hajrá Ferencváros!

FradiBusz – Szarajevó – menetrend
Groupama Aréna, jegyiroda —————————————–7.00
Dunaújváros, Dózsa Mozi megálló, Vasmű utca ————8.00
Paks, autóbusz-állomás, Táncsics Mihály utca 14/A —– 8.40
Szekszárd, autóbusz-állomás, Pollack Mihály u. 1. ——–9.10
Pécs, autóbusz-állomás, Nagy Lajos király útja 20. ——-10.00
Szarajevó, Asim Ferhatovic Hase Stadion ——————–15.00

További információk: fradibusz.hu

forrás: fradi.hu