Az nso korábban beszámolt arról, hogy a Dózsába igazol Radó, mostani értesülésük szerint a Fradi lehet a végállomás.

Mint arról a Nemzeti Sport Online hétfőn elsőként beszámolt, Radó Andrásért múlt héten ajánlatot tett a Ferencváros labdarúgócsapata, amit a legfrissebb értesüléseink szerint a Haladás kész elfogadni – az Újpestre is hívott támadó szerződtetését még a héten bejelentheti a Fradi.

Múlt héten Újpesten elismerték, hogy a napokban szóban megegyeztek a Haladással Radó András vételáráról, már csak az írásos szerződésre várnak. Szombathelyen azonban cáfolták az egyezség hírét.

Nem véletlenül. A legfrissebb információink szerint ugyanis a Haladás csütörtökön megállapodott a Fradival, és mivel várhatóan a játékossal is megállapodás születik, már csak az ilyenkor szokásos formaságok, mint például az orvosi vizsgálat, vannak hátra a hivatalos bejelentésig, amely a napokban várható.

Ezzel egy évek óta húzódó átigazolási ügy végére kerülhet pont. Az elmúlt években a Ferencváros és az Újpest mellett a Videotonnál és több külföldi klubnál is szóba került a támadó szerződtetése. Az FTC minimum három ajánlatot tett már érte, a kitartását, úgy fest, most siker koronázza.

A hírek szerint a Haladás ötszázezer euró környékén szabta meg a 21 éves, 91 NB I-es meccsen 29 gólt jegyző Radó árát. Azt azonban nem tudni, hogy pontosan mekkora összeg cserél gazdát, készpénz mellett ugyanis Ugrai Roland játékjogát is megkapják a szombathelyiek a Ferencvárostól.

Forrás: nso.hu