A Ferencváros vezérigazgatója is értékelte a mai fejleményeket.

– Úgy érzem, hogy szerencsésen alakult a számunkra a sorsolás, emiatt elégedett vagyok – mondta Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója. – A holland bajnokság sokkal erősebb a magyarnál, legalábbis az élmezőnye, de a Go Ahead Eagles ebből a mezőnyből kiesett, a Fair Play mutatóinak köszönheti, hogy elindulhat a sorozatban. Úgy érzem, hogy a holland klubon túl kell jutnunk.

Párharcunk győztese a második körben a máltai Balzan FC és a bosnyák FK Zseljeznicsar kettős közül kapja meg ellenfelét. Mint kiderült, a máltai és a bosnyák klub képviselői is úgy vélik, a balkáni csapat jut tovább a második körbe.

– A második forduló kapcsán is azt érzem, hogy kaphattunk volna sokkal erősebb ellenfelet is – folytatta Orosz Pál. – A máltai képviselők szavaiból is azt lehetett kiolvasni, hogy nem nagyon készülnek a második körre, és mi is arra számítunk, hogy a Zseljeznicsar várhat ránk, ha sikerül a továbbjutás. A bosnyákok úgy vélik, hogy lehet sanszuk ellenünk, de mi is így vagyunk ezzel. Úgy érzem, jó eséllyel léphetünk ellenük is pályára.

(fradi.hu)