Horváth, Kuznyecov és Martos beszélt az átigazolásokról.

Horváth Péter

Már az is nagy előrelépés, hogy végre nem kell új csapatot építeni az Üllői úton, ugyanis az elmúlt idényben szereplő keret meghatározó labdarúgói együtt maradnak, s ez már óriási erősség. Ha sikerülnek a tervezett igazolások, ha a hiányposztokra szerződtetnek minőségi labdarúgókat, az aranyéremért küzdhet a csapat. Természetesen reménykedem, hogy a nemzetközi kupában sem vall szégyent a Fradi.

Martos Győző

Noha valóban erős a keret, a frissítés elkerülhetetlen. A védelembe, a középpályára is igazolni kellene minőségi játékosokat, de egy jó csatár sem ártana. Nem mintha nem bíznék a mostani futballistákban, de az a jó, ha az edzőnek minél nagyobb a merítési lehetősége. Pörgős, kiélezett lesz a tizenkét csapatos bajnokság, és akkor a kupáról még nem is szóltam, így hát szükséges, hogy a keretet minőségi futballistákkal töltsék fel.

Szergej Kuznyecov

Jó úton halad a Ferencváros. Örülök, hogy a vezetők is látják, mely posztokon szorul erősítésre az együttes. Nem kell öt-hat új igazolás, ám három meghatározó, több poszton is bevethető játékosra szüksége van a bajnoki címre törő gárdának. Középső védőnek, szervezni és támadni is tudó középpályásnak – Hajnal Tamás és Gera Zoltán mellé -, valamint egy gólerős csatárnak mindenképpen helye lenne a keretben – remélem, Stanislav Sesták beváltja a reményeket.

NS