Mindez nemcsak a pályán, hanem azon kívül, a gyemerekáldásnál is fontos. Nemcsak egy Magyar Kupával gyarapodott a Fradi Család a héten.

Azt hiszem mindenki egyetért vele, hogy az elmúlt évek két legnagyobb örömét hozó meccse a Dózsa elleni stadionzáró és a szerdai Magyar Kupa döntő volt. Nos régi olvasónk és barátunk Pedrinho/peterhappy vagy egyszerűen csak Peti egyik meccset se látta, mindkét esetben igazoltan volt távol, ugyanis mindkét esetben gyermekáldás köszöntött a családra.

Második kislánya Cukic fantasztikus gólja előtt pár órával született erre a világra, míg első kisfia bő egy nappal azután, hogy megnyertük a huszonegyediket.

Ezek az események összekapcsolódnak, családja ezért is igazi Fradi család. Önmagában a gyermek is végtelen boldogság, de neki megadatott, hogy ha rájuk néz, akkor a születés csodáján túl egy apró mosoly annak is jár, hogy mikor születtek világra ezek a gyerkőcök, már ez önmagában is többet ér úgy gondolom, mintha a két esemény időben távol lett volna egymástól és a helyszínen nézte volna a meccseket. A legnagyobb kislány pedig már meccsrejáró, így mindhárom kisgyerekének megvan a kötődése Clubunkhoz, amit Peti mélyít is bennük. És persze az egész mögött ott áll egy türelmes, szintén Fradista családba született anyuka.

Isten éltesse Mindannyiukat! Nikolettet, Petit és a három csöppséget: Zsófit, Rékát és a most született Leventét! Sok Boldogságot!