Kapusunk a számára izgalmasabb első félidőt is értékelte.

Nagyon fontos volt, hogy mi szerezzük meg az első gólt a mérkőzésen – mondta Dibusz Dénes. – Az első félidőben nem játszottunk jól, el kell ismerni, hogy a Videoton jobb volt, nagyobb helyzetei voltak. Szerencsére hozzá tudtam tenni a magamét, úgyhogy döntetlennel mehettünk a szünetre. Aztán a második félidőben sikerült megszereznünk a vezetést, és úgy gondolom, onnantól kezdve jó focit játszottunk. Szerencsére jó százalékban használtuk ki a helyzeteinket, ennek köszönhető ez a nagy gólkülönbségű győzelem, ami talán nem volt reális, hiszen nem volt ekkora a különbség a két csapat között.

A kapus elárulta, hogy nem reménykedtek ilyen különbségű sikerben, de bíztak a kupagyőzelemben, és tervezgették az ünneplést…

– Pont a gól után érkezett meg az eső, szerencsére a szurkolóink is jól reagáltak, még inkább próbálták belehajszolni a csapatot a győzelembe, úgyhogy jó hangulatú mérkőzésen sikerült megérdemelt győzelmet aratnunk a Videoton felett. Nem reménykedtünk, hogy négy-nullra fogunk nyerni, mert a Videoton nagyon jó csapat, amit meg is mutatott ma. Természetesen foglalkoztunk azzal, hogy mi lesz, ha nyerünk, hogyan fogunk ünnepelni, és nagyjából a tervezett forgatókönyv szerint zajlottak az események – mesélte Dibusz Dénes.

forrás: rangado.hu