Edzői nyilatkozatok a Ferencváros-Andó-Szabó meccsről.

Dicséret illeti a fiúkat a harcias, jó játékért. Az első perctől domináltunk, helyzeteket is kidolgoztunk. Az egyetlen szemrehányás az, hogy nem lőttünk második gólt. Az normális, hogy a Debrecennek is adódnak lehetőségei. Győzelmet érdemeltünk volna, ezért vagyok mérges, rengeteget dolgoztunk, futottunk. A második félidőben a bíró kezéből kifolyt a meccs, de ezt megítélni nem az én dolgom. Ilyen a labdarúgás, hogy egy perccel a vége előtt kapunk gólt… A bírónak gratuláltam a remek teljesítményért. Komolyabban megkérdeztem, hogy miért fújta szét a meccset egy UEFA-bíró. Nem lett volna gond, ha mindkét fél felé ugyanazokat meg vagy nem fújta volna meg.

Dibusz az NBI legjobb kapusa, egy hosszú bajnokságban elkerülhetetlenek a hibák. Most a rövidre koncentrált, de fantasztikusan eltalált lövés volt.

– Thomas Doll

Igazi rangadót láthatott a szép számú közönség. Az első félidőben a Fradi dominált, de a másodikban már feljöttünk támadásban. Dicséret illeti a játékosaimat, hogy nem adták fel. Számítottam rá, hogy gólt szerezhetünk, benyomtuk a Fradit, a meccs végén már kevés lehetőségünk volt, de bíztam a csapatban. Boudla combhajlítójára sérült rá. Egy-két piros el is maradt, Csukityot szépen bent tartotta a bíró.

– Kondás Elemér