A Videoton védője szerint a Fradi nyerte volna a bajnokságot, ha…

Milyen NB I-re számítottál a visszatérésed előtt, és milyennek látod most?
Jobb NB I-et kaptam, mint amit vártam, bár szerencsés vagyok, mert olyan jó csapatban futballozhatok, mint a Videoton. Itt tényleg élvezhető a foci. Az NB I előrelépett, de jó lenne, ha még több olyan csapat lenne, mint a Vidi vagy a mostani Fradi, amely egyre kiegyensúlyozottabb csapat benyomását kelti. Örülök, hogy Fradi ellen lesz a Magyar Kupa-döntő, mert a két legjobb formában lévő csapat találkozik.

Nem bánod, hogy a Fradi-stadionban lesz a május 20-ai döntő?
Egyáltalán nem, szeretek ott játszani. Szerencsére a válogatottal többször tapasztaltam, hogy milyen nagy számú közönség előtt az FTC arénájában futballozni. A kupadöntő is akkor lenne igazán jó, ha telt ház előtt játszhatnánk.

Van, aki szerint a mostani Fradi jobb, mint a Videoton, és ha a zöld-fehérek az év elején nem buknak el sok pontot, akkor most ők lennének az élen. Mit gondolsz erről?
A Fradi is hétről hétre jól futballozott, de míg főleg hazai pályán nyerte a meccseit, mi idegenben is rendre sikerrel jártunk. Talán csak az Újpest elleni meccsünk nem illik a képbe, de közben otthon a Haladás, és vendégként a Diósgyőr és a Debrecen ellen is meggyőzőek voltunk.

Miben volt jobb a Videoton a többi csapatnál?
Nagyon kiegyensúlyozottak voltunk, helyükön kezeltük a sikereket. Jöttek a visszajelzések, hogy már megnyertük a bajnokságot, és ha mi akkor ezt elhisszük, akkor most a Fradi mögött lennénk. Az utóbbi időben egyre többet beszéltek a Fradiról, rólunk kevés szó esett, de mi csendben tettük a dolgunkat. Mindenki abban bízott, hogy botlani fogunk, de sorra hoztuk a meccseket. Eddig minden összejött, remélem, a hátralévő egy hónap hasonlóan jó lesz.

forrás és az interjú többi része: origo.hu