A VLV.hu stábjának kezdeményezése.

Az árverés szabályai: VLV.hu
Licitálás helye: VLV Facebook

A vlv szerkesztősége különleges tárgyakat bocsát árverésre facebook-oldalán. Az ereklyéket Ambrus Tamás 61-szeres válogatott kapus súlyos betegségének utolsó időszakában kaptuk, hogy az árveréssel segítsük a költséges gyógyulási folyamatot és a családot. Tamás április 16-án meghalt, az összegyűlt tárgyakat emlékére és a család megsegítésére helyezzük képzeletbeli kalapács alá. Íme:

Az ereklyék gyűjtését az Ambrus Tamás melletti szolidaritás érdekében létrehozott facebook-oldal (Szeles György és Andrea Razzi) kezdeményezte. Szeles György egyedi fürdőnadrágot tervezett, amelyen az “A 2013-as világbajnok magyar vízilabda-válogatott Ambrus Tamásért!” felirat olvasható, s a piros-fehér-zöld színű ruhadarabon a világbajnokok és a stábtagok facsimile aláírása látható.

A Ferencváros bajnoki elődöntőbe jutott csapatának játékosai és vezetői egy labdát írtak alá, hogy az árverezéshez hozzájáruljanak.

Ambrus Tamás három évig védett Firenzében, majd hazatérése után, edzői pályafutásának elején visszahívták és négy évig az ottani utánpótlás teljes vertikumának irányítója volt. Olaszországban megszerették, amit az is bizonyít, hogy súlyos betegségének hírére több jótékony célú rendezvényt szerveztek és – hírét véve az árverezési akciónak – különleges tárgyakat juttattak el a vlv szerkesztőségéhez: a Pro Recco egy pólót és egy sapkát – természetesen a világklasszisok saját kezű aláírásával, az olasz válogatott pedig egy póló mellett egy olasz válogatott fürdőnadrágot – mindkettőt autogramokkal ellátva. Az Olaszországból származó ereklyékért külön köszönetet mondunk az anyai ágon magyar Alex Giorgettinek, a Pro Recco és az olasz válogatott játékosának!