Már a Groupama is a kedvezményrendszer tagja.

Mint ismert, a Fradi közel 55 ezer kártyával rendelkező szurkolójának április 28-tól kedvezményeket biztosít majd az ország 700 elfogadóhelyén. A rendszer tagja több nagy cég, többek közt a MOL, a Burger King és a Saxoo is. A Ferencvárosi Torna Club futball stadionjának névadó partnere, egyben a csapat exkluzív partnere, a Groupama Garancia Biztosító szintén csatlakozik a Fradi Szurkolói Kártya Kedvezményrendszerhez.

A Groupama Aréna névadó támogatója az együttműködés keretében egyedi balesetbiztosítást kínál a szurkolók számára: a Groupama Garancia Biztosító a Fradi szurkolói kártya tulajdonosait 2015. április 16-tól a mérkőzésnapokon a Groupama Aréna területén ingyenesen biztosítja. A szurkolók már most szombaton, a Diósgyőr elleni találkozón is részesülnek a Groupama Garancia Biztosító által nyújtott, akár 100 ezer forint térítési összegű balesetbiztosításban. A balesetbiztosítás automatikusan jár minden Fradi Szurkolói Kártyával rendelkező szurkolónak, akik mérkőzésnapokon a Groupama Aréna területére belépnek.

„A Groupama Garancia Biztosító továbbra is hozzá szeretne járulni ahhoz, hogy minél többen szurkolhassanak kulturált és biztonságos körülmények között. Szeretnénk, ha minél több család eljönne, gyermekekkel is a Groupama Arénába, hogy kikapcsolódhassanak ebben a világszínvonalú létesítményben. Az új stadion a szurkolás szempontjából teljesen biztonságos körülményeket biztosít mindenki számára, de természetesen egy ilyen hatalmas komplexumban lehetnek veszélyforrások, történhetnek balesetek, ezért is nyújtunk mostantól minden szurkolói kártyával rendelkező látogató számára biztosítást. Úgy gondolom, hogy a Fradi Szurkolói Kártya Balesetbiztosítás bevezetésével még inkább aktív szerepet vállalunk a biztonságos körülmények megteremtésében a Groupama Arénában – mondta el Csonka István, a Groupama Garancia Biztosító értékesítési és marketing vezérigazgató-helyettese.

A balesetbiztosítás további részleteiről, a szolgáltatásokról és a szolgáltatási igény bejelentésének lehetőségeiről további információ érhető el a Groupama Garancia Biztosító honlapján.

Szurkolóink online és személyesen is megválthatják belépőjüket a szombati, DVTK elleni bajnoki mérkőzésre. Érdemes az online jegyvásárlást választani, de azoknak is kedvezünk, akik csak személyesen tudnak belépőt váltani, hiszen hosszabb nyitva tartással várjuk drukkereinket.

(fradi.hu)