Mátéfi Eszter Kohászát fogadjuk a Népligetben.

Elek Gyula Aréna, 18.00: Ferencváros – Dunaújvárosi Kohász
Jegyek: álló 1500 Ft, ülő 2000 Ft, a bérletek érvényesek.
TV: Duna World

Lukács Viktória
Az edzéseken és videózással is szorgalmasan készülünk a Dunaújváros ellen és tudjuk most sem szabad lebecsülni az ellenfelünket. A sérülések miatt nagyon kevesen vagyunk, de igyekszik mindenki a legjobbat kihozni magából, most is nagyon összetartó a csapat. Szeretnénk újra győzelemmel megörvendeztetni szurkolóinkat!

Tomori Zsuzsa és Ferling Bernadett nyilatkozott a TeleSportnak:

A mérkőzés előtt jelentették be, hogy két játékosunk szerződést hosszabbított: Szamoránsky Piroska és Szikora Melinda írta alá új szerződését.

Szamoránsky Piroska
A második otthonomnak nevezhetem a Ferencvárost, hiszen nagyon régóta járok ide, nagyon sok szép sikert értem el a csapattal az elmúlt tíz évben. Nem merült fel bennem, hogy máshova igazoljak, rengeteg szállal kötődöm ide. Nagyon örülök, hogy ez a vezetőségnél sem volt kérdéses, és úgy látják, továbbra is tudom még a csapatot erősíteni. Most is nagyon jól érzem magam az együttesben, így minden a hosszabbítás mellett szólt.

Szikora Melinda
Az első évben nem volt könnyű dolgom, olyan tempót és ritmust kellett felvennem, amilyet előtte még soha. Így a beilleszkedés is szép fokozatos volt, a második évben már jobban önmagam tudtam lenni. Tudom, sokat kell még fejlődnöm és remélem, a következő szezonban még többet tudok majd hozzátenni a csapat sikereihez. Székesfehérváron is a harmadik szezonban sikerült igazán kibontakoznom, most is ezen fogok dolgozni. Korábban sem voltam egy vándormadár típus, előző csapataimnál is több évet töltöttem el, így nagyon boldog voltam, amikor Elek Gábor jelezte, hogy a következő szezonban is számít rám. Örülök, hogy a vezetőség is bízik bennem, a csapatban is jó a hangulat, ezért nem volt kérdéses, hogy a maradás mellett döntsek.

Elek Gábor
Szamoránsky Piroskánál csak egy kérdéses dolog volt a hosszabbítás előtt, hogy a térde milyen állapotban van. Miután az orvosok is azt mondták, hogy játszhat még, és ő is folytatni akarta, nem is maradt más kérdés. Ott van egyrészt a szellemisége, hiszen egy igazi ős-Fradista, ráadásul pillanatnyilag még mindig az egyik legjobb magyar beállós. Szikora Melinda két éve van itt, az első éve nagyon nehézre sikerült és nehezen tudott beilleszkedni, de nem kis feladatok voltak előtte. Az idei évben már jobb teljesítményt nyújtott, bízom benne, hogy a következő év még jobb lesz számára. Amennyiben így folytatja a munkát, ez minden bizonnyal sikerülni is fog neki.

Fradi.hu