Jutalom a legelkötelezettebbeknek, kedvezményes vásárlás a Fradi szurkolóknak, a bérleteseknek külön kedvezmények.

Április 28-án indul a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer, melynek köszönhetően regisztrált szurkolóink jelentős kedvezményekhez juthatnak, és megtakaríthatják jegyük vagy akár bérletük árát.

Kártyakedvezmények

Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke bejelentette klubunk hagyományos sajtóóráján, hogy az új szurkolói kártyával rendelkező Fradisták április 28-tól számos kedvezményben részesülhetnek. A több mint 54 000 kártyatulajdonos a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer keretein belül számos partnerünk termékeihez vagy szolgáltatásaihoz juthat hozzá rendkívül kedvezményes áron. Érdemes tehát kiváltani az új szurkolói kártyát, amely mostantól nemcsak a jegyvásárlást és a bejutást könnyíti meg, hanem jelentős előnyöket biztosít vásárláskor is.

A Kedvezménykártya Rendszerhez a mai napig klubunk 20 partnere csatlakozott, és országszerte 707 helyen kínál majd április 28-tól kedvezményt regisztrált szurkolóink számára a legkülönfélébb termékekre és szolgáltatásokra.

– Az elfogadóhelyek száma folyamatosan növekedni fog –
hangsúlyozta Kubatov Gábor. – Reményeink szerint hamar 1000 elfogadóhely fölé jutunk. A különböző kedvezmények rendszeres igénybevételével pedig megtakarítható a jegy vagy akár a bérlet ára is.

Az akcióban partnerünk többek között a MOL, a Burger King, a Saxoo, a Sportkártya és a Cromax. Természetesen a klubunk által üzemeltetett Fradi Shop és Fradi Múzeum is kedvezményeket biztosít majd azok számára, akik Fradi szurkolói kártyával rendelkeznek.

– Már a szurkolói kártya bevezetésekor is célunk volt, hogy ne csak a meccsre járást szolgálja –
emelte ki Nyíri Zoltán, klubunk operatív igazgatója. – Örömteli, hogy fél év fejlesztő munkája után most jelentősen bővíthetjük a kártya szolgáltatási körét.

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer informatikai hátterét a 100 %-ban magyar Globe Master Kft. biztosítja.

A kedvezmény mértéke a termékcsoporttól, valamint a szolgáltatástól függően 5%-tól akár 30-40 %-ig terjedhet. Bérletes szurkolóinkat kiemelten kezeljük.

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer április 28-i indulását követően valamennyi elfogadóhelyet megtalálhatják a www.fradikartya.hu oldalon. Április 28-ig pedig figyelje honlapunkat, a www.fradi.hu oldalt a további információkért. (Természetesen nálunk, az ulloi129.hu-n is minden inforámáció elérhető lesz. – szerk.)

Ahogy a szurkolói kártya regisztrációja esetében, ezúttal is a legfontosabb szempont az adatkezelés biztonsága volt.

Amely cég csatlakozni kíván a rendszerhez, s elfogadóhely kíván lenni, írjon a [email protected] e-mail címre.

forrás: fradi.hu