Egy lengyel sportportál szerint Dávid egy csapattársával együtt a csere után nem a kispadra ült le, hanem az öltözőbe ment be.

Egy bajnoki mérkőzésen jutott szóhoz téli kiigazolása óta az első csapatban Holman Dávid a Lech Poznannál, legutóbb is a második együtteshez vezényelték. A Warlubie ellen 1-0-ra megnyert találkozón a magyar légiós kezdő is volt, mégsem pozitívak vele kapcsolatban a visszhangok.

A Przeglad Sportowy beszámolója szerint a futballista a szerb Vojo Ubiparippal egyetemben azzal haragította magára a tartalékokat irányító Patryk Kniatot, hogy lecserélését követően nem ült l a kispadra a többiekhez, hanem azonnal az öltöző felé vette az irányt.

– Ez nem fordulhat elő. Nem számít, hogy amatőrcsapatról, ifikről, vagy öregfiúkról van szó, ez megengedhetetlen – füstölgött a szakember.
A lap úgy tudja, hogy a történtek után Holman és társa büntetést kaphatnak, sőt a cikk azt sem zárja ki, hogy mivel a játékos eddig sem parádézott, és ezzel tovább rontott a helyzetén, akár már a nyáron elköszönhetnek tőle.

A Lech januárban eredetileg egy évre vette kölcsön a támadó középpályást.

Csakfoci