Bátortalannak látta a Szolnokot az egykori szövetségi kapitány.

Glázer Róbert értékelése:

A Fradi félgőzzel is simán megverte a bátortalanul játszó Szolnokot. Nagyon szép számú közönség, mintegy kétezer ember gyűlt össze, öröm volt nézni. A vendégek 4-1-4-1-es felállásban játszott, még a cserék után is, a Szolnok pedig 4-5-1-es felállást választott. Mivel élcsapatnak számítanak az NB II-ben, hiányoltam a részükről a bátor játékot. Az első félidőben volt néhány ígéretes oldalszabadrúgásuk, illetve szögletük, de semmi más.

Az FTC két, oldalról beadott labdával eldöntötte a mérkőzést. Az egyik öngól volt, a másik egy szép támadás. A szolnokiaktól sokkal többet vártam, azt hittem, odahaza bátrabban mernek támadni, de nem ezt tették. Az utolsó tíz percben még volt két-három szögletük, de semmilyen veszélyt nem jelentettek a Ferencváros kapujára. A vendégek rutinból lehozták a mérkőzést, volt úgy, hogy öt percig hozzá sem ért a labdához az ellenfél. Kemény passzos oldaljátékot játszott a Fradi, nem akartak belemenni komolyabb párharcokba, nehogy megsérüljenek.

Teljes mértékben megérdemelten nyertek, de azt is hozzá kell tenni, hogy az egyik legjobb formában lévő magyar csapatról van szó, szerintem ezért is félt ennyire tőle a Szolnok.

forrás: rangado.hu