Az angol lapok úgy tudják, Ricardo az angol Notts County edzője lesz. A legrégibb, jelenleg harmadosztályú profi futballklubnál már dolgozott egy korábbi Fradi-edző, Craig Short.

Egybehangzó angol lapértesülések szerint Ricardo Moniz, a Ferencváros korábbi trénere lehet az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban (League One) szereplő Notts County menedzsere. Elsőként a helyi Nottingham Post közölte a hírt – amit később a mértékadó BBC is átvett –, mely szerint Ricardo Moniz közel került ahhoz, hogy a Notts kispadjára üljön.

A Bajner Bálintot is foglalkoztató együttes hosszú hónapok óta bukdácsol a harmadosztályban, ez pedig Shaun Derry menesztéséhez vezetett.
A ligában zsinórban öt bajnoki óta nyeretlen csapat gyenge teljesítményének „köszönhetően” visszacsúszott a tabella 20. helyére, és pontosan annyi pontja van, mint a kiesőzónában található Crawley Townnak.

A Nottingham Post jól értesült munkatársai szerint több edzővel is tárgyal a Notts vezetősége, ám úgy tűnik, megvan a befutó, a korábban a Ferencvárost irányító Ricardo Moniz érkezhet a kispadra. A legutóbb az 1860 Münchennél dolgozó szakembert legutóbb a horvát Hajduk Splittel hozták hírbe, ám az új információk ismeretében egyre biztosabbnak tűnik, Nottinghamben vállalhat állást a tréner.

A britek úgy tudják, közel az egyezség, még hétfőn sor kerülhet a hivatalos bejelentésre.

(nso)