Hokicsapatatunk támadója nyilatkozott.

Győzelemmel zárták a szezont, de gondolom, ez legfeljebb szépségtapaszként szolgálhat ez után az idény után…
Tény, finoman szólva sem úgy sikerült a szezonunk, ahogyan elterveztük.

Pedig a szezonkezdet előtt úgy tűnt, ígéretes változások történtek a Fradi játékoskeretét illetően, minimum célkitűzésként a MOL Liga rájátszásba jutást fogalmazták meg a csapatnál. Mi volt a baj?
Hol is kezdjem… Meglehetősen zűrös szezonunk volt. A csapat fele kicserélődött az idény előtt, közben is sok játékos jött-ment, így borzasztó nehéz volt összeszoknia a társaságnak. Ráadásul az edzői kart is az alapszakasz ideje alatt váltották le, ebből sem jöttünk ki jól. Mindennek a tetejébe a pesterzsébeti pályánkkal is gondok adódtak a szezon elején és januárban is, ezek a lehető legrosszabbkor jöttek. Szóval mindent egybevetve tényleg rendkívül balszerencsés idényünk volt.

Pedig önnek például kimondottan jól ment a játék, novemberben be is hívták a válogatottba, a négy nemzet tornán gólt is szerzett, februárban viszont már nem volt a keret tagja.
Valószínűleg a csapat hullámzó teljesítménye miatt nem kaptam meghívót februárban, annak ellenére, hogy a csapatnak inkább a szezon második felében jött ki a lépés. Azt mindenesetre kizártnak tartom, hogy ilyen szezon után áprilisban ott lehessek a VB-n, hiszen mindenhonnan kiestünk a Fradival. Tanulni kell a hibáinkból, meg kell tartani az együttes magját, és köré építeni a csapatot, néhány jó légiós szerződtetésével elsősorban.

Ezek szerint jövőre is maradna a Ferencvárosnál?
Ezt még nem tudom. Nem látjuk még, hogyan alakul a jövő. Körvonalazódik valami a csapatnál, de a részletekről még nem tudok nyilatkozni. Az áprilisi VB után ülünk le tárgyalni.

Nemzeti Sport nyomán.