A szurkolói csapat súlyos vereségbe szaladt bele a Budapest Kupában, a bajnokságban viszont újra fontos három pontot szerzett!

Budapest Kupa, 4. forduló:
Budafoki LC 8-1 FFC
Gól: Baranyi

Félidőben még csak 1-0-ra vezettek a hazaiak, a folytatásban aztán Détári kapus piros lapot kapott, ezután indult be a gólgyár és lett kiütés az eredmény.

BLSZ I, 19. forduló:
FFC 2-0 KISE
Gólok: Balló, Szigeti

Scheffer Bence értékelt a mérkőzés után:

A Stadio Goldball kiváló gyepén egy hatalmas iramú, rendkívül izgalmas mérkőzést játszottunk. A RAFC és a KISE sem egyezett bele a késői műfüves meccsbe, ezért kényszerültünk itt játszani mindkétszer, viszont annyira megszerettük a pályát, hogy erősen gondolkodunk, hogy az összes mérkőzésünket idehozzuk. A Pénzügyőr ellen még fel is ássuk. A viccet félretéve, szerencsénkre az ellenfelünknek nem volt kedve a mérkőzéshez, nekünk egy picit igen, és teljesen megérdemelten nyertünk. Nagyon ráfért ez a csapatunkra, nem tudjuk, mit hoz a jövő, edző nélkül vagyunk, kicsit „hazátlanok” is, bár nagyon korrekt viszonyt sikerült kialakítani a Golball-pálya üzemeltetőivel. A motiváció sem a legerősebb most, bár a csapat magja már nyolcadik éve együtt játszik, így elég jól összerakjuk, összehangoljuk a dolgokat, visszük a hátunkon a klubunkat. Messzemenő következtetést nem vonunk le ebből a győzelemből, mert csapatunk egyik fele 40 fölötti, a másik fele nincs leedzve, de nem lesz ilyen még egyszer, mint szerdán volt Budafokon. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, reméljük, ez elég lesz arra, hogy méltóságteljesen lenyomjuk ezt a szezont és bennmaradjunk.

Pestifoci