A sajtótájékoztatóról jelentjük. Zártkapus meccset játszunk jövő héten a válogatottal.

Megérdemelten nyertünk. Büszke vagyok a fiúkra, ahogy fociztak ma este. Kilencven percen át bizonyítottuk, hogy nyerni akarunk és hogy megérdemeljük a győzelmet. Előre, támadólag, fegyelmezetten játszottunk és végig mi irányítottuk a meccset. Mindenki várta a második, megváltó gólt. A Győr ellen után az MTK elleni, élcsapat elleni győzelem mutatta, hogy egyre előrébb lépünk. A srácok ezek után biztosan boldogan mehetnek haza, s a csapat nevében köszönöm a szurkolói támogatást.

Holnaptól folytatjuk a munkát, majd szerdán játszunk a válogatott ellen egy zártkapus meccset és csütörtökön lesz egy szünnap. Sokan mennek el a válogatottal, de nem fogunk lazítani és egy kis szünet után tovább dolgozunk, hogy továbbra is egyre inkább előrelépjünk. Azt hiszem, hogy az erőnléti edzőinket sok dicsérettel illethetjük, Hajnal játéka ennek a legékesebb bizonyítéka. Nehéz időszakon van túl, de a mostani válogatott meghívás bizonyítja, hogy jó úton jár.

Minden csatárnak lehetőséget kell adni, tegnap beszélgettem Danival. Elmondtam neki, nem azért marad ki, mert nem játszott elég jól. Az volt a fontos, hogy Benny mozgékonyabb, s az MTK ellen ezért volt rá szükség, ezt Dani meg is értette. Elégedettek lehetünk mind Danival, mind Lauthtal, Busai Attila pedig egy fenomén, a tizenhatoson belül hihetetlenül játszik, a végeredmény fontos, s ez igazol minket.

– Thomas Doll

Az első félidőben gyengén játszottunk, nem tudtuk megtartani a labdát. Nehezen tudtunk ellenállni a remek Fradi rohamainak. A másodikban jobban játszottunk, de mindenképp megérdemelt a Ferencváros győzelme. Nehéz a helyzetünk a második helyet illetően, kevesen vagyunk, s még sok meccs van vissza. Próbáljuk megtartani a helyünket, de a Ferencváros nagyon jó, s keményen gyűjtik a pontokat. Nem esik rosszul, hogy a fradisták ma is szeretnek. Négy védőnk van, azt szerettük volna játszani, mint eddig, de most a középpályán nem tudtuk hozni azt, amit szoktunk. Ezzel felhoztuk a Fradit és az elsőben nem volt lehetőségünk. Volt egy lehetőségünk, de a Fradinak sokkal több.

– Garami József