Folytatódnak a Győri ETO ellen megismert akciók, és a lövőerődet is lemérheted majd vasárnap.

2-t fizet, 3-at kap (14.30-15.30)
Uzsonnázzon meg vasárnap a családjával a Groupama Arénában! Érdemes minél hamarabb belépni a stadionba, hiszen a büfékben 14.30-tól 15.30-ig minden termékre érvényes „2-t fizet, 3-at kap” akció várja szurkolóinkat.

Lövőerő-mérés
Mutasd meg, hogy nagyobb bombázó vagy, mint Böde Dani! Az MTK elleni mérkőzést megelőzően lemérheted, hogy milyen erővel tudod meglőni a labdát. Fotózd le, oszd meg, büszkélkedj el vele barátaidnak!

Fradi Shop-kupon
Nem csak a büfét érdemes felkeresni vasárnap! További akciónk részeként az első 500 drukker, aki belép a stadion területére, kap egy darab, 1000 Ft értékű kupont, amit 5000 Ft, vagy annál nagyobb értékű vásárlás esetén levásárolhat a Fradi Shopban.

Fradi-kvíz
Mindent tud a Fradiról? Tegye próbára tudását! Szurkolóinkat 14.30 és 15.30 között, a stadion területén belül hoszteszeink egy 5 kérdésből álló feladvánnyal várják. Azok a drukkerek, akik mind az 5 kérdésre helyesen válaszolnak, részt vesznek egy sorsoláson, amelyen 5 szurkolónk lehetőséget kap arra, hogy a mérkőzés szünetében a Ferencváros kapusának tizenegyest rúghasson. Aki betalál – az élmény mellett, hogy részese lehet az FTC-MTK mérkőzésnek -, egy aláírt ferencvárosi pólót kap ajándékba!

Közös fénykép Hajnal Tamásékkal!
Van közös képe a Fradi vezéregyéniségeivel? Szurkolóink Gera Zoltán, Hajnal Tamás és Böde Dániel mellett pózolhatnak egy életnagyságú fotófal segítségének köszönhetően. A fotófal kapunyitástól kezdve kapuzárásig várja a fényképezni vágyó drukkereket.

Arcfestés
A legfanatikusabb drukkereket arcfestéssel várjuk a B-közép, valamint a C-szektorok alatt.

Ajándék labdák
Ki ne örülne egy eredeti Nike futball-labdának? A bevonulást követően, de még a meccs kezdete előtt futballistáink exkluzív, játékosaink által dedikált labdákat rúgnak a lelátókra. A legszerencsésebbek tehát egy egyedi, aláírt Nike-labdával is gazdagodnak az MTK elleni örökrangadó előtt.

Fradi-minibusz – kóstolás
Kóstoltad már a Fradi csokit? A Fradi-minibusz vasárnap ott lesz a Groupama Arénánál, az Albert Flórián út felől, a Családi szektor bejáratánál, ahol drukkereink regisztrálhatnak, valamint eredeti Fradi termékeket is vásárolhatnak. Szurkolóink ennek köszönhetően megkóstolhatják a Fradi sós pálcikát, a Fradi szeletet, valamint a Fradi csokit is.

Fradi.hu