A sajtótájékoztatóról jelentjük.

Thomas Doll

Köszönöm a fogadtatást a fiúk nevében is, nagyon jó, tempós meccset láttunk. Számomra fontos volt, hogy okosan játszunk, ismertük a győrieket, hogy hosszú labdákkal operálnak, ezt sikerült megakadályoznunk. Már az első félidőben is vezethettünk volna, a második remek volt, rengeteg helyzettel, nagyszerű gólokkal, erőteljes játék, a lelátó is élvezhette. Nagyon örülünk, mindig volt ellenszerünk a vendégek megmozdulásaira és az is látszott, hogy fittek vagyunk. Az első félidőben sokszor elvesztettük a megszerzett labdát, ezt a másodikban már nem tettük meg. A fiúk a szünetben belepörgették magukat a jó játékba. Hajnal és Gera szempontjából fontos volt, hogy elkerülték őket a sérülések a felkészülés során, a terhelést megfelelően kell adagolni, azt tudtuk, hogy focizni nagyon tudnak. Az ő magabiztos, labdabiztos játékuk kellett a zaklatottabb időszakokban.

A vonalbírónak kellett volna jeleznie a szabálytalanságot a bíró felé Somalia esetében, mi pedig meg kell oldjuk Nalepa és Mateos kiesését, reméljük a betegségből visszatérő Batik és Pavlovic megoldja majd ezt a helyzetet.

Miriuta László

Az első félidőben voltak jobb időszakaink, a szünetben megmondtam, hogy az első tizenöt percben vigyázzanak, nem fogom szidni a csapatomat, a Fradi megérdemelten nyert. Kamenár és Rudolf megsérült, A legjobb csapatok ellen kezdtük a szezont, persze fáj az eredmény, de ebben a fél évben építkezünk, el kell felejtenünk ezt a meccset. Kolozsváron sem nyertem az első négy meccsen.