Akár pályára is léphetsz a szünetben, ha jól ismered a Fradit és Fortuna is veled van.

2-t fizet, 3-at kap (12.00-13.00)
Ebédeljen meg szombaton a családjával a Groupama Arénában! Érdemes minél hamarabb belépni a stadionba, hiszen a büfékben 12.00-tól 13.00-ig minden termékre érvényes „2-t fizet, 3-at kap” akció várja szurkolóinkat.

Egész nap: 2 sört fizet, 3-at kap!
A fenti akció mintájára a „2-t fizet, 3-at kap” akció a sörre egész nap érvényes, hiszen a Győr elleni mérkőzésünk szponzora az Arany Ászok. Ennek köszönhetően tehát 12.00-tól egészen kapuzárásig 2 sör áráért 3 korsót kapnak vásárlóink!

Nőnapi ajándék
Kihozná kedvesét is a mérkőzésre? A közelgő, vasárnapi nőnap alkalmából női szurkolóinknak a belépésnél bon-bonnal kedveskedünk.

Fradi Shop-kupon
Nem csak a büfé-akció miatt érdemes minél hamarabb belépni a stadionba! További akciónk részeként az első 500 drukker, aki megérkezik, kap egy darab, 1000 Ft értékű kupont, amit 5000 Ft, vagy annál nagyobb értékű vásárlás esetén levásárolhat a Fradi Shopban.

Fradi-kvíz
Mindent tud a Fradiról? Tegye próbára tudását! Szurkolóinkat 12.00 és 13.00 között, a stadion területén belül hoszteszeink egy 5 kérdésből álló feladvánnyal várják. Azok a drukkerek, akik mind az 5 kérdésre helyesen válaszolnak, részt vesznek egy sorsoláson, amelyen 5 szurkolónk lehetőséget kap arra, hogy a mérkőzés szünetében a Ferencváros kapusának tizenegyest rúghasson. Aki betalál – az élmény mellett, hogy részese lehet az FTC-ETO mérkőzésnek -, egy aláírt ferencvárosi pólót kap ajándékba!

Fénykép Gera Zoliékkal!
Van közös képe a Fradi húzójátékosaival? Szurkolóink Gera Zoltán, Hajnal Tamás és Böde Dániel mellett pózolhatnak egy életnagyságú fotófal segítségének köszönhetően. A fotófal kapunyitástól kezdve kapuzárásig várja a fényképezni vágyó drukkereket.

Arcfestés
A legfanatikusabb drukkereket arcfestéssel várjuk a B-közép, valamint a C-szektorok alatt.

Ajándék labdák
Ki ne örülne egy eredeti Nike futball-labdának? A bevonulást követően, de még a meccs kezdete előtt futballistáink exkluzív, játékosaink által dedikált labdákat rúgnak a lelátókra. A legszerencsésebbek tehát egy egyedi, aláírt Nike-labdával is gazdagodnak a Győr elleni találkozó előtt.

Fradi-minibusz – kóstolás
Kóstoltad már a Fradi sós pálcikát? A Fradi-minibusz szombaton ott lesz a Groupama Arénánál, az Albert Flórián út felől, a Családi szektor bejáratánál, ahol drukkereink regisztrálhatnak, valamint eredeti Fradi termékeket is vásárolhatnak. Szurkolóink ennek köszönhetően megkóstolhatják a Fradi sós pálcikát, a Fradi szeletet, valamint a Fradi csokit is.

Fradi.hu