A hétvégén a tapolcai Csermák József csarnokban rendezték meg az eseményt.

A Ferencváros U13-as csapata nyerte az első alkalommal megrendezett Novák Dezső Utánpótlás Tornát Tapolcán. Munkácsi Dávid fiai a döntőben 2-0-ra győzték le a szombathelyi Illés Akadémia csapatát.

Legendás jobbhátvédünk, edzőnk és olimpiai bajnokunk tiszteletére hagyományteremtő szándékkal, első alkalommal rendeztük meg a utánpótlás tornát.

Az eseményen a Ferencváros, a Haladás, a Dunaújváros, a Baja, a Szeged 2011-Grosics Akadémia, az Illés Akadémia valamint a Tapolca U13-as csapatai vettek részt.

Egész nap zajlottak a mérkőzések a tapolcai Csermák József Rendezvénycsarnokban. Számtalan ügyes gyerek szép megmozdulásainak tapsolhatott a délutánra kb. 300 főre duzzadt nézősereg.

A labdarúgó-tornán egykori játékostársak, tanítványok, kollégák és barátok jelenlétükkel is tisztelegtek Novák Dezső emléke előtt.

Dr. Géczi István, Dr. Fenyvesi Máté, Dr. Juhász István mellett olyan egykori kiválóságok jelentek meg, mint: Halmosi Zoltán, Szokolai László, Török Péter, Pogány László, Dr. Koch Róbert, Judik Péter, Havasi Mihály, Farkas László, Horváth Árpád, Topor Antal, Hegyi Gábor, Hegedűs Péter, Bognár Zoltán, Vörös Imre.

A napot a Ferencváros/Haladás öregfiúk vegyescsapata – Tapolca öregfiúk mérkőzés (6-2) zárta.

A teljes eredménylistát és további képeket a tornáról itt találjátok: Tempó Fradi!

u13