A népszerű Csöpi elemezte a csapat helyzetét.

Nem hinném, hogy máris csúcsformában van a csapat, hiszen a játékosok rendszerint félidőket játszottak. Versenyhelyzet alakult ki a csapatba kerülésért, minden posztra van két azonos képességű, jó futballista, akik a felkészülési mérkőzések egy-egy félideje alatt odatették magukat, megpróbálták bizonyítani Thomas Dollnak, hogy helyük van a kezdőben.

Nehéz lenne kitalálni, mi jár a német edző fejében. Variálta az összeállítást, talán nem is volt két olyan mérkőzés a télen, amikor ugyanabban a felállásban kezdtek volna… Ember legyen a talpán, aki megmondja, hogyan fest majd a jövő heti bajnoki nyitányon a Fradi kezdőcsapata.

Engem az is érdekelne, a szakmai stáb miképpen képzeli el Gera Zoltán és Hajnal Tamás játékát… A felkészülés alatt talán ha kétszer futballoztak egymás mellett, kíváncsian vártam, Thomas Doll miképpen oldja meg ezt a helyzetet, de végső választ még nem kaptam rá. Azért azon alaposan meglepődnék, ha egymást váltogatnák a csapatban.

Busai Attila helyet követel magának. Dinamikus, erős, jól fejel, és lám, a kapu elé is odaér. Mégis azt mondom, a három támadóból egyedül Roland Lamah helye tűnik biztosnak. Hogy a másik kettő ki lesz, nem tudnám megmondani… Varga Roland, Böde Dániel, Benjamin Lauth vagy valamelyik fiatal, ki tudja?

Ha most kezdődne az idény, akkor biztosan harcban lennénk a bajnoki címért. Ha nyáron összeállt volna ez a keret, most nem lenne tizenhárom pont a Videoton előnye. A helyzet azonban több mint biztató a jövőt illetően.

Nemzeti Sport