A Felvidéken mesterhármast szerző Rafaj Attila nyilatkozott.

Végre eljött az a pillanat, amikor szerencsém volt nekem is, de egyébként jól kiszolgáltak a többiek. Nekem csak be kellett fejeznem. Egész jó teljesítményt nyújtottunk végig a mérkőzésen, egy-két hullámvölgyünk volt, amikor kicsit kapkodtunk, káosz volt a fejekben, és meg is kaptuk a bugyuta góljainkat. Szerencsére túl tudtuk tenni magunkat ezen a perióduson, és végül összejött a győzelem.

A mérkőzést megelőző napon volt egy kis fejmosás, szerintem az is eléggé motivált. Senki másra nem számíthatunk, csak magunkra, össze kell állnunk egy igazi csapattá, hogy be tudjunk jutni a rájátszásba. Ezt az utat kell folytatnunk, amin az Érsekújvár ellen is jártunk.

Gondoltam, hogy az UTE be fogja húzni azt a meccset hazai pályán, nekik is nagyon fontos volt az a meccs, nem lepett meg annyira. Ettől függetlenül ez így most egy szerencsétlen helyzet volt nekünk. Megnéztem az UTE-Miskolc mérkőzést, ahol elég pozitív képet mutatott magáról az Újpest, tehát őket sem szabad lebecsülni. Kicsit olyanok, mint mi, mindenkit le tudnak győzni, ha kijön a lépés.

Fradi.hu