Többen a tegnapi Szeged elleni győzelemről.

Mód Noémi
Nagyon örülök a rengeteg játéklehetőségnek. Kicsit fura volt, hogy a szélen kellett játszanom, de boldog vagyok, hogy gólokkal sikerült meghálálni a bizalmat.

Tóth Melinda
Rengeteg futás és munka eredményezte ezt a szép arányú győzelmet. Én is nagyon örülök, hogy góllal tudtam meghálálni a bizalmat.

Elek Gábor
A három órás sötétség után sikerült ébren maradni és lendületesen kezdeni a mérkőzést. A cél az volt, hogy kevés gólt kapjunk és lerohanásból minél többet lőjünk. Ezeket sikerült teljesítenünk. A betegeknek és a sérülteknek gyorsan kell felépülni, hiszen most indul el igazán nehéz része januárnak. Siófok, Győr, Debrecen ez egy nagyon kemény menet lesz. Bízom benne, hogy tudjuk tartani a sebességet.

Bognár László
Ezúton is elnézést kérünk a technikai problémák miatt. Köszönjük lelkes szurkolóinknak, hogy a csúszás ellenére is végig kitartottak a csapat mellet és, hogy ilyen nagy arányú győzelemhez segítettek minket. A következő mérkőzéseken is nagy szükségünk lesz rájuk hiszen nehéz hónap előtt állunk melyet szeretnénk minél sikeresebben megvívni.

Fradi.hu