Brazil sajtóhírek fellebbentik a fátylat.

Transfermarkt adatlap: Marcos Junior

Marcos Junior nagy tehetségként robbant be a Fluminense-be. Egy ifjúsági tornán mutatott kiváló teljesítménye után felvitték az első csapathoz, akikkel bajnokságot is nyert. Míg az utánpótlásban gólszerzőként, az első csapatban előkészítőként jeleskedett, az utóbbi időben visszaesett a teljesítménye ezért is adták kölcsön. Felnőtt brazil bajnoknak mondhatja magát (2012) és a brazil u18-as és u20-as válogatottnak is tagja volt. Értékét 1 millió euróra taksálja a Transfermarkt.

Brazil sajtóhírek szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárosnál folytatja a pályafutását a Fluminense támadója, Marcos Júnior. A Nemzeti Sport Online információi szerint a 21 éves játékos jövő hét kedden vagy szerdán érkezik Budapestre.

A hírt Mário Bittencourt, a Fluminense alelnöke is megerősítette brazil sportportáloknak, amelyek arról is beszámoltak, hogy a Fradi a brazil klub másik játékosát, Biro-Birót is szerződtetni akarta. A 20 éves csatár azonban a Ponte Pretához került.

Ottani sajtóhírek szerint a brazil U20-as válogatott Marcos Júnior – aki 2014 nyarától az év végéig a Vitóriánál szerepelt kölcsönben – egy évre írhat alá a Ferencvároshoz.

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint több brazil egyelőre nem érkezik az FTC-hez, de később még jöhetnek futballisták Dél-Amerikából.

NSO

MarcosJunior640