Két fiatal kézilabdásunk kötelezte el magát a Fradihoz.

Háfra Noémi
Nagyon nagy büszkeség és köszönöm mindenkinek ezt a fantasztikus lehetőséget. Minden álmom ez volt, hogy a felnőtt csapattal edzhessek és NBI-ben pályára léphessek. Legutóbb a Mosonmagyaróvár ellen Elek Gábor rám mutatott a büntetőnél. Sikerült belőnöm, fantasztikus élmény volt. Nem gondoltam, hogy ilyen hamar eljön ez a pillanat, de ezért küzdöttem idáig. Ezután is rengeteget fogok dolgozni és edzeni azért, hogy még feljebb jussak és segíthessem a csapatot.

Hlogyik Petra
Először el sem akartam hinni a jó hírt, de amikor Novák András kérte, hogy szüleim utazzanak föl megbeszélni a részleteket, hatalmas öröm töltött el. Szép lassan kezd bennem tudatosulni, hogy ilyen fiatalon a csapat része lehetek. Ma reggel is velük edzhettem és nagy boldogsággal tölt el, hogy egyre több lehetőséget és bizalmat kapok. Sokat kell még fejlődnöm, hogy egy ilyen fantasztikus csapatban szerepet kapjak, de mindent meg fogok tenni ezért!

Bognár László
Nagyon örülünk, hogy újabb két tehetséges fiatal játékosunkban látunk olyan lehetőséget, hogy méltók lesznek a Ferencvárosi mezre és játéktudásukkal, valamint hozzáállásukkal bizonyították, hogy a jövőben helyük lesz a Felnőtt csapatban. Mindenképpen számítunk rájuk ezért is kötöttünk velük ilyen fiatalon hosszú távú szerződést. Nem állunk meg, tovább építgetjük az utánpótlásunkat és szeretnénk még több fiatalt beépíteni a csapatba. Jövőre már jó pár játékosnak bontogatnia kell a szárnyát a felnőtt keretben. A szakosztály és személy szerint Én is nagyon elkötelezett vagyok a magyar tehetségek mellett, minél több lehetőséget kell adni a fiataloknak a bizonyításra és hiszem, hogy a Ferencvárosnak ez az útja. Optimista vagyok a jövőre nézve és tudom, hogy az utánpótlásunkból felkerült fiatalok megállják majd a helyüket és sok örömet fognak majd szerezni a ferencvárosi szurkolóknak.

Fradi.hu