Öt győzelem, egy vereség.

U18
FTC – Videoton 2-1
G.: Gera, Kürti
Vezetőedző: Dukon Béla

Edzői értékelés: Gyenge ellenfél ellen nehezen pörögtünk fel, helyzeteink megvoltak,de gólt sajnos nem sikerült szereznünk az első félidőben. Aztán a második játékrészben már mezőnyfölényünket gólokra tudtuk váltani elsősorban Gera Dávid és a remekül beszálló Kürti Zsolt révén.

U18
FTC – DVSC 0-1
Vezetőedző: Dukon Béla

Edzői értékelés: A tizenegy emberrel védekező Debrecen ellen sajnos nem tudtuk gólra váltani a helyzeteinket. A labdát fölényesen a mieink birtokolták, de sajnos ez sem volt elegendő a három pont megszerzésére.

U16
FTC – Videoton 1-0
G.:Lakatos
Vezetőedző: Fekete Tivadar

Edzői értékelés: Ezen a mérkőzésen tudásunk 50 %-án játszottunk. A végjátékban a kidolgozott helyzeteknél nem voltunk pontosak, így nem tudtunk több gólt elérni.
A tanulságot közösen le kell, hogy vonjuk. Ennek ellenére büszke vagyok csapatom idei teljesítményére, mivel a 12. fordulóban már tizenegyedik sikerünknél járunk.

U16
FTC – DVSC 3-1
G.: Csala, Eisrich, Eisrich
Vezetőedző: Fekete Tivadar

Edzői értékelés: – Az első félidőben kevés és egyben nem volt megfelelő az a labdanélküli mozgás, amit kértem a fiúktól. A második játékrészben viszont megmutatkozott a két csapat közti különbség. Úgy gondolom, egy igen harcos, agresszív Debrecent sikerült legyőznünk.
Gratulálok a csapatnak!

U15
FTC – Hódmezővásárhely 6-0
G.: Gábor, Szabó, Csibi, Búzás, Csibi, Mándoki
Vezetőedző: Deszatnik Péter

Edzői értékelés: Ellenfelünk jelenlegi helyezése alapján mindenképpen dominálni akartunk. Két szélső védőnk játékba lépését, valamint középpályásaink aktív támadásépítését kértem. Sok lehetőségünkből az első félidőre megnyugtató előnyt szereztünk, ami után elmaradt az eredményes folytatás.

U14
FTC – Hódmezővásárhely 4-2
G.: Papp, Skrbek, Lakatos, Juhász
Vezetőedző: Farkas Gábor

Edzői értékelés: – A rangadók után nem tudtunk felpörögni a mérkőzésre. Kettő nullás vezetésünk után kényelmesen játszottunk, amit megbosszulta az ellenfél. Később ritmust váltottunk és megérdemelten nyertünk, de ennél sokkal többre vagyunk képesek, ezért nem lehetünk elégedettek a mai teljesítményünkkel.

(fradi.hu)